Novosti

BioBran – dodatak prehrani

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Biobran je prirodni dodatak prehrani spravljen od rižinih mekinja uz dodatak micelija shitake gljiva. Jedan je od najučinkovitijih i najsnažnijih dodataka prehrani koji unaprijeđuje i osnažuje imunološki sustav.

Glavni sastojak za izradu Biobrana su vlakna rižinih mekinja topiva u vodi,čiji je glavni sastojak arabinoksilan..Biobran se proizvodi jedinstvenim,patentiranim postupkom razlaganja rižinih mekinja uz pomoć enzima iz micelija shiitake gljiva.Dobiveni derivat arabinoksilana omogućuje tijelu da puno bolje i lakše optimizira svoje prirodne iscjeljujuće mehanizme.

Biobran stimulira rad PU stanica(tzv.prirodnih ubojica) za 300 %, a T(odgovornih za nastanak staničnog imuniteta) i B limfocita(odgovornih za mehanizme obrane posredovane antitijelima) za čak 150 do 250 %.
Lako se apsorbira zahvaljujući ljekovitim enzimima shiitake gljiva,probavljiv je i neškodljiv.Mogu ga koristit i osobe alergične na gljive.

Biobran postoji u prahu i u tabletama.Tablete su pogodnije za osobe koje uzimaju manje doze i kojima je to praktičnije od ispijanja praha otopljenog u čaši vode.Prah se u organizmu brže apsorbira te se uzima nakon obroka, a tablete tijekom obroka.
Istraživamja pokazuju da Biobran ima snažno antioksidativno djelovanje kao i protuupalna svojstva.Poboljšava toleranciju na glukozu, te unaprijeđuje rad gušterače i jetre.

Biobran već za nekoliko dana osjetno podiže imunitet,a za nekoliko tjedana pomaže imunološkom
sustavu doseći 90 % svoje pune snage. Klinički je dokazano da je netoksičan i kad se uzima u većim količinama.Mogu ga koristit i djeca u količinama prilagođenim njihovoj tjelesnoj težini.
Biobran se preporučuje jer:

  • ima jaka antioksidativna i protuupalna svojstva te je stoga izvrsna podrška kod jačanja imuniteta
  • podržava imunološki sustav djece i odraslih u zaštiti od infekcija
  • pozitivno utječe na razinu energije oboljelih osoba

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][basel_products post_type=”ids” items_per_page=”2″ product_hover=”standard” columns=”2″ include=”2260, 2261″][/vc_column][/vc_row]