VITAMIN C REACTA 60 caps, SOLARAY

112.50 kn (s PDV)-om

Reacta-C je bezkiselinska formula vitamina C koja ima antioksidativno djelovanje i sastojke koji pomažu očuvanju imuniteta, zdrave kože i kostiju.

Ova formula sadrži prirodni bezkiselinski vitamin C koji je zbog svog oblika vrlo pogodan za osobe koje imaju osjetljiv želudac ili pak neka oboljenja probavnog trakta( čir na želudcu,gastritis,kolitis)

Opis

Opis

Reacta-C® je bezkiselinska formula vitamina C koja ima antioksidativno djelovanje i sastojke koji pomažu očuvanju imuniteta, zdrave kože i kostiju. Solaray je napravio jednistvenu antioksidativnu formulu koja uključuje bioflavonoide za protočnost glavnih kapilara. Ljudski organizam ih ne može proizvesti te ih mora priskrbiti kroz namirnice ili dodatke prehrani.Bioflavonoidi su sastavni dio različitih vrsta agruma koji djeluju antioksidativno i potiču bolju apsorpciju vitamina C. Ova formula sadrži prirodni bezkiselinski vitamin C koji je zbog svog oblika vrlo pogodan za osobe koje imaju osjetljiv želudac ili pak neka oboljenja probavnog trakta( čir na želudcu,gastritis,kolitis)

Vitamin C iz Crvenog šipka, biljke Ehinacea i acerola sa poptpunim spektrom bioflavonoida se i nakon 24 h zadržava u organizmu i to do dva puta duže nego običan vitamin C primjenjen u isto vrijeme.

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 299 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 299 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 299 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739