Back

SLIM FAKTOR 90 caps , JADRANKINA OTOPINA

189.90 kn (s PDV)-om

Proizvod sadrži sinergiju visoko potentnih prirodnih i zdravih sastojaka koji učinkovito doprinose kontroli tjelesne težine.
-PLOD CRNOG PAPRA DOPRINOSI KONTROLI TJELESNE MASE
-SJEMENKE GUARANE DOPRINOSE METABOLIZMU MASTI I KONTROLI TJELESNE TEŽINE TE POTISKUJU OSJEĆAJ GLADI 

Opis

Opis

Proizvod sadrži sinergiju visoko potentnih prirodnih i zdravih sastojaka koji učinkovito doprinose kontroli tjelesne težine.
Znanstveno je potvrđeno da:
-PLOD CRNOG PAPRA DOPRINOSI KONTROLI TJELESNE MASE!
-SJEMENKE GUARANE DOPRINOSE METABOLIZMU MASTI I KONTROLI TJELESNE TEŽINE TE POTISKUJU OSJEĆAJ GLADI !

Zeleni čaj / Camellia sinensis / je biljna vrsta autohtona u Kini s dugogodišnjom tradicijom u primjeni za smanjenje tjelesne težine , stimulaciju i bolji rad probavnog sustava i kao sredstvo za detoksikaciju.
Zeleni čaj se preporuča u mnogim dijetama za mršavljenje. Kontrola tjelesne mase postiže se različitim mehanizmima djelovanja nekoliko njegovih sastavnica. Glavne djelatne tvari zelenog čaja s aktivnom ulogom pri tome imaju katehini, posebno koncentrirani izvor farmakološki aktivnog EGCG i kofein.
Danas je poznato da prisutni kofein nije, kao što se to ranije mislilo, jedina supstanca koja potiče termogenezu i djeluje pozitivno na smanjenje tjelesne mase. Stimulacija tamnog masnog tkiva, glavnog regulatora termogeneze, povećava se sinergističkim djelovanjem kofeina i katehinskih polifenola i njihovom interakcijom s noradrenalinom. Budući da katehini mogu inhibirati katehol-O-metil-transferazu (enzim koji razgrađuje noradrenalin), a kofein fosfodiesteraze, odgovorne za razgradnju cikličkog adenozinmonofosfata, pretpostavlja se da zeleni čaj inhibitornim djelovanjem tih spojeva na različitim kontrolnim točkama, učinkovito potiče termogenezu, važnu u kontroli tjelesne mase.
Guarana ( Paullinia cupana) je tropska biljna iz roda Paullinia, koji obuhvaća oko 80 biljnih vrsta koje rastu u području južne Amerike, točnije brazilskog bazena. Guarana uspijeva na vlažnim pješčanim tlima. Plod je malen, bobičast, kruškolikog oblika crveno-smeđe boje, a u njegovoj sredini se nalazi crno sjeme, tako da dobiva izgled „oka”.
Njezin povoljan učinak kao stimulansa pripisuje se kofeinu koji stimulira središnji živčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača tjelesne i psihičke sposobnosti, na prirodan način održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage i zadovoljstva.
Južnoamerički Indijanci od zgnječenog sjemena guarane tradicionalno pripremaju napitak koji koriste za popravljanje raspoloženja, podizanje radne sposobnosti, otklanjanje umora
i smanjivanje osjećaja gladi.
Ekstrakt sjemenki sadrži aktivnu tvar kofein vezan na tanin ili fenol. Guarana sadrži i druge ksantine, teobromin i teofilin, alkaloide, terpene, tanine, flavonoide, škrob i smole.

Zbog velike koncentracije teobromina, pomaže u borbi protiv stresa, nervoze i umora.

Kako kofein iz Guarane zbog sadržaja masnih tvari koje su također prisutne u biljci nije lako topiv u vodi, on se u tijelu oslobađa sporije, osiguravajući kontinuitet proizvodnje energije tijekom nekoliko sati (cca. 6 sati) što je ujedno i razlika djelovanja kofeina iz kave i kofeina
iz Guarane.

Provedena istraživanja pokazuju da se glavni sastojak ekstrakta sjemena Guarane, kofein kao i njegovi učinci u poticanju termogeneze, stimulacije središnjeg živčanog sustava i smanjenja osjećaja gladi uspješno primjenjuju kao prirodni dodatak različitim pripravcima za mršavljenje.

Crni papar(Piper nigrum) porijeklom iz južne Indije, intenzivno se uzgaja u tropskim krajevima, a zbog svojeg okusa i ljekovtih svojstava koristi se od antičkog doba kada je bio cijenjen kao i zlato.
Plod crnog papra bogat je alkaloidima, sadrži eterično uljemasti i flavonoide, a svoj pikantni okus zahvaljuje alkaloidima piperinu i piperetinu.
Poznato je da crni papar stimulira izlučivanje klorovodične kiseline koja je neophodna za probavu hrane, povećava apsorpciju hranjivih sastojaka u crijevu što je važno za održavanje zdravog metabolizma.
Jačajući bioraspoloživost hranjivih tvari, crni papar potiče metabolizam, stimulira sagorijevanje kalorija, poboljšava termogenzu i time povećava potrošnju energije i u mirovanju.
Istraživanja pokazuju da crni papar djeluje na metabolizam satima nakon konzumacije.
Paprena metvica
Pored kamilice, paprena metvica (Mentha piperita) je najpoznatija i najpopularnija ljekovita biljka i sastavnica je mnogih pripravaka jer ima vrlo blagotvorno djelovanje na cijeli organizam.
Najvažniji sastojak lista paprene metvice je eterično ulje koje se sastoji od mentola, mentona, mentilacetata i mentofurana. Od ostalih biološki važnih tvari nazočni su flavonski glikozidi, gorke tvari, triterpeni i trijeslovine.

Paprena metvica je odavno poznata po tome da smiruje i njeguje cijeli probavni trakt, potiče lučenje probavnih enzima, umiruje grčeve i nadutost, djeluje diuretski , ublažava simptome PMS-a, ublažava stres i nervozu tijekom mršavljenja te potiče dobro raspoloženje.

Uzimaju se 1-2 kapsule prije glavnog jela, najbolje 2x dnevno. Preporuka je uzimanje puno tekućine, a dobar je poticaj i za promjenu prehrane i fizičku aktivnost.

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739