Dietpharm Vitamin E

54.50 kn (s PDV)-om

Vitamin E jedan je od glavnih antioksidanata koji neutralizira slobodne radikale i time usporava proces starenja. Za vitamin E se smatra da smanjuje simptome upalnih reakcija, potiče imunološki sustav te ublažava predmenstrualni sindrom. Ima dobre učinke na kožu, a često se primjenjuje i kod žena s fibrocističnom mastopatijom.

Opis

Opis

Kada govorimo o nekom vitaminu, uglavnom mislimo na samo jednu komponentu. S većinom vitamina je tako, no vitamin E tu pokazuje svoju posebnost. Naime, vitamin E obuhvaća čak osam kemijski vrlo sličnih supstancija koje sve pokazuju i sličnu aktivnost. Zovemo ih tokoferoli. Najvažnijim se smatra α-tokoferol koji je i najzastupljeniji te pokazuje naveću biološku aktivnost. Možemo gotovo reći da je postao sinonimom za vitamin E. Kao i drugi vitamini, i vitamin E predstavlja esencijalnu supstanciju, jer ga organizam  ne može sam proizvesti. Stoga…..

Zašto je važan vitamin E?

Nekoliko je važnih uloga vitamina E u organizmu. Prvo i najvažnije je njegovo antioksidacijsko djelovanje, jer štiti sve tjelesne stanice od razornog djelovanja slobodnih radikala. Kao antioksidans sprječava oksidaciju polinezasićenih masnih kiselina te štiti membranske lipide od oksidacije. Tako sprječava njihovo prerano starenje i propadanje stanica. Vitamin E je u brojnim studijama pokazao i izrazito protektivno djelovanje kod razvoja ateroskleroze. Ima dobre učinke na kožu, a često se primjenjuje i kod žena s fibrocističnom mastopatijom. Za vitamin E se smatra da smanjuje simptome upalnih reakcija, potiče imunološki sustav te  ublažava predmenstrualni sindrom.

Uputa za upotrebu

Uzima se 1 kapsula na dan, uz obrok.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Neto količina : 30 kapsula

 

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739