Back

CALIVITA Liquid chlorophyll , tekući dodatak prehrani

295.20 kn (s PDV)-om

Tekući klorofil Calivita je proizvod koji sadrži poseban oblik klorofila klorofilin koji ima jako antimutageno djelovanje. Klorofilin kao središnji atom ima bakar i topljiv je u vodi. Ima sposobnost vezanja kisika slično hemoglobinu, neutralizira kisele spojeve i tako djeluje lužnato na organizam. Zbog svoje topljivosti u vodi klorofilin ima veću sposobnost vezanja na prokangerogene tvari i toksine u crijevima čime se smanjuje mogućnost njihove apsorpcije i posljedično razvoja raka ili neke druge bolesti. Također, klorofilin može neutralizirati nekoliko štetnih oksidanasa, a pojedina istraživanja sugeriraju da zbog toga klorofilin može smanjiti oksidativna oštećenja koja su nastala uslijed kemijskih karcinogena i zračenja te da ima i antikancerogeno djelovanje.

Calivita tekući klorofil se može koristiti i kao prorodni deodorans jer uklanja neugodni miris znoja i zadah.

 

Opis

Opis

Klorofil je čudesan. On ima toliko dobrobiti za naše zdravlje, da ga to čini čudo-hranom.Ali najveće čudo klorofila je to, da je njegova molekularna struktura identična strukturi hemoglobina, sa jednom malom razlikom. U hemoglobinu centralni atom je željezo, dok u klorofilu je to magnezij.

Kada unosimo klorofil, on obavlja posao hemoglobina. (Hemoglobin je jako bitan za zdravlje naše krvi – u stvari krv se 75% sastoji od hemoglobina).

Klorofil pomaže u ponovnoj izgradnji i obnavljanju crvenih krvnih stanica, i vrlo brzo povećava našu energiju i zdravlje.

 

klorofil

Klorofil ima moć da regenerira naše tijelo na molekularnom i staničnom nivou. Također je poznato da klorofil pomaže u čišćenju organizma, borbi protiv infekcija, zacjeljivanju rana i poboljšava probavu, imunitet i cirkulaciju krvi.

Klorofil smanjuje sposobnost vezanja kancerogenih tvari za DNA u jetri i drugim organima.

Osim toga, što pomaže u ponovnoj izgradnji i obnavljanju crvenih krvnih stanica, klorofil ima sljedeće dobrobiti za zdravlje:

 

  • alkalizira organizam: Poznato je da kiselost organizma može negativno utjecati na naše zdravlje, jer potiče rast bakterija, gljivica, virusa i parazita.  Klorofil alkalizira organizam (sprečava kiselost i čini krv lužnatom).
  • anti-kancerogen: Klorofil štiti od cijelog niza kancerogena, koje se mogu pronaći u hrani i onečišćenom okolišu. Istraživanja, objavljena u časopisima “Carcinogenesis” i “Food and Chemical Toxicology” jasno pokazuju, da klorofil inhibira kancerogene.
  • antioksidant i anti-reumatik: Klorofil sadrži visoki nivo vitamina A, C i E i ima snažna antioksidantska svojstva. Osim toga, otkriveno je da klorofil ima anti-upalna svojstva.
  • uklanjanje teških metala iz organizma: Klorofil je jedan od najvažnijih kelata u prirodi (kelacija – vezanje atoma teškog metala na kompleksne organske spojeve i izbacivanje iz organizma). Njegova sposobnost da veže i uklanja teške metale, poput žive, iz organizma čini ga moćnim iscjeliteljem. Savjetujemo da nakon uklanjanja amalgamskih plombi osigurate si veliki unos klorofila, da bi se riješili eventualnih tragova žive u organizmu.
  • antiseptik:  Klorofil jača otpornost stanica i na takav način pomaže našem organizmu da se bori s bakterijama.
  • zadah iz usta: Uklanjanje neugodnog zadaha iz usta je dodatni bonus uzimanja klorofila. Ovo zaista funkcionira! Osim toga što djeluje kao prirodan dezodorans, klorofil uništava bakteriju Helicobacter Pylori i normalizira zdravlje probavnog sustava.
  • Klorofil snabdijeva tijelo magnezijem, opskrbljuje stanice kisikom, sadrži vitamini K, C, folnu kiselinu, željezo, kalcij, proteine.

Upotreba: 5 ml (=1 čajna žlica) dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Sastojci: Pročišćena voda, biljni glicerin, klorofilin, ulje klasaste metvice (Mentha spicata), konzervans: kalijev sorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina

Pakiranje: 473 ml

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739