BioBran MGN-3 250mg, 50 tbl

419.00 kn (s PDV)-om

U svega nekoliko tjedana uz korištenje ovog preparata organizam doseže čak 90% imuniteta. BioBran stimulira rad NK (natural killer) stanica za 300% , a T i B stanica i do 250%. Tako vrlo djelotvorno podržava liječenje karcinoma jer uništava tumorske stanice. Istovremeno smanjuje, ublažava ili potpuno uklanja učinke kemoterapije te time poboljšava kvalitetu života pacijenata.

Opis

Opis

BioBran MGN-3 je dodatak prehrani koji se proizvodi jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije ili ”razlaganja” rižinih mekinja uz pomoć enzima shitake gljiva. Tako dobiveni spoj, uz arabinoksilan (jedan od derivata rižinih mekinja), sadrži i druge polisaharide (složene šećere) koji osiguravaju optimalnu apsorpciju u organizmu. BioBran se kontinuirano znanstveno i klinički ispituje, a rezultati se redovno objavljuju u stručnim časopisima.

Zbog jakih antioksidativnih i protuupalnih svojstava djelotvoran je u prevenciji i liječenju brojnih bolesti.  Njegova je učinkovitost dokazana brojnim znanstvenim istraživanjima, a odobrile su ga i američke i europkse stručne institucije. Pokazao se kao odličan dodatak prehrani kod prevencije i liječenja bakterijskih i virusnih infekcija djece i odraslih. Vrlo je važno napomenuti da Biobran povećava kvalitetu življenja oboljelih jer dokazano ublažava bolove te povećava energiju pacijenata. Dokazano je da značajno potiče prirodnu proizvodnju antitijela. Djeluje iznimno brzo, osjetno povećavajući imunitet već za nekoliko dana. Ovaj jedinstveni proizvod ne gubi svoju djelotvornost niti kada se koristi dulje vrijeme te ne stvara ovisnost.

Budući da BioBran ne stvara otpornost organizma, niti mu se djelovanje smanjuje tijekom dužeg uzimanja, bez opasnosti se može koristiti duže vrijeme. Najviše istraživanja provedeno je uzimanjem 30 do 45 mg/kg/dnevno raspoređenih kroz dnevne obroke uz doze održavanja od 15 mg/kg/dnevno. Za održavanje zdravog imunološkog sustava Dr. Ghoneum preporuča dozu od najmanje 500 mg dnevno; za  hepatitis B, hepatitis C i ostale infekcije 1000 mg dnevno; a u slučaju karcinoma i AIDS-a 3 g dnevno kroz mjesec dana, nakon toga smanjiti dozu na 1 g.

BioBran se uvijek uzima nakon obroka (idealno 30 minuta nakon) a veće dnevne doze trebale bi biti raspoređene u tri obroka i uzimati ih uz doručak, ručak i večeru. U slučaju da osoba ima jako izražene simptome ozbiljnijih bolesti može koristiti dozu od 3 g tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Osim odraslih osoba BioBran mogu koristiti i djeca i trudnice, no u količini prilagođenoj njima.

Upute za upotrbu : A) Kao dodatak preharni prporučuju se popiti 4 tablete dnevno poslije obroka

B) Ako je potrebno pojačano djelovanje popiti 4 tablete 3 puta dnevno poslije obroka tijekom dva mjeseca , nakon 2 mjeseca smanjiti dozu na 4 tablete dnevno

Neto količina : 50 tableta

 

 

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 299 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 299 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 299 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739