Beta Carotene KAL

92.00 kn (s PDV)-om

KAL-ov Beta Carotene je dodatak prehrani koji nadopunjava nedostatak vitamina A u tijelu, a osim što djeluje preventivno, pomaže i kožnim poremećajima te osobama koje se izlažu sunčevim zrakama.

Opis

Opis

Beta karoten je pigment koji se nalazi u žutom i narančastom voću (naranče), i u tamno zelenom povrću (špinat) koji se u tijelu pretvara u vitamin A. Vitamin A i beta karoten su ključni u borbi protiv slobodnih radikala i uništavanju kancerogenih tvari (koje dovode do raka), pomažu protiv srčanih oboljenja te smanjuju nivo kolesterola.

Vitamin A je vrlo važan i za očuvanje zdrave kože, kostiju, noktiju i zubi i imperativan je za stvaranje imunoglobulina (vrste obrambenih stanica). Sprečava noćno sljepilo i rješava kožne poremećaje (akne i ispucanost kože) jer obnavlja epitel (prvi sloj kože). Kao i vitamin E, usporava proces starenja, ali je važno napomenuti da antibiotici i laksativi koji smanjuju kolesterol u krvi smanjuju učinkovitost beta karotena.

Nedostatak beta karotena je ozbiljan problem, jer dovodi do raka dojke, jajnika, pluća i prostate, kao i do ateroskleroze i PMS-a.  KAL Beta Caroten je dodatak hrani koji nadopunjava nedostatak vitamina A u tijelu, a osim kao preventivna mjera, pomaže kožnim poremećajima i osobama koje se izlažu sunčevim zrakama.

Upute za upotrebu : uzimati 1 perlu dnevno (uz obrok ili čašu vode)

Neto količina : 50 perla

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739