Sold out

BETA 1,3 GLUKAN , SOLGAR

219.60 kn (s PDV)-om

Beta-glukan je dugolančani polisaharid koji posjeduje nevjerojatno svojstvo aktivacije imunološkog sustava.
Smatra se najsnažnijim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunološkog sustava koji može povećati djelotvornost imuniteta do nekoliko puta.

Nema na zalihi

Opis

Opis

Beta 1,3 glukan je dugolančani polisaharid deriviran iz ćeliske membrane prirodnog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) koji aktivira makrofage – prvu liniju imunološke odbrane organizma u borbi protiv virusa, bakterija, gljivica i parazita. Makrofagi imaju sposobnost prepoznavanja i eliminacije stranih, ili telu nepotrebnih ćelija, a bete 1,3 glukan, aktivacijom makrofaga doprinosi boljem i bržem imunološkom odgovoru.

Uz povećanje efikasnosti  imunološkog sistema, beta 1,3 glukan utiče i na povećanje broja obrambenih ćelija, jer dodatno podstiče i stvaranje koštane srži.
Beta 1,3 glukan pokazuje snažna antioksidativna svojstva, jer delujući kao hvatač slobodnih radikala čuva ćelije od oksidacijskih oštećenja.

Dobijen iz ćeliske membrane kvasca, beta 1,3 glukan pokazuje snažnu antifungicidno delovanje, te sinergistički učinak s antibioticima i lekovima za snižavnje holesterola. Brojna naučna  istraživanja pokazala su efikasnost  visokih doza beta 1,3 glukana kao dodatne prirodne pomoći u prevenciji i lečenju malignih oboljenja.

Solgar Beta 1,3 glukan preporučuje se za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma kod infektivnih bolesti uzrokovanih virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, hroničnih upala te hematoloških i autoimunih bolesti. Koristan je tokom postoperativnog oporavka, za brže zarastanje  rana i kod izloženosti različitim vrstama zračenja.

Beta-glukan snažno povećava učinkovitost stanica imunog sustava u prepoznavanju i uništavanju stanica raka.Djeluje tako da priprema neutrofilne imune stanice (neutrofile) za prepoznavanje stanica tumora i njihovo uništavanje.Neutrofili su najbrojnija vrsta bijelih krvnih stanica koje prve napadaju uljeze i čine pola svih naših imunih stanica.Oni prirodno ne mogu identificirati stanice raka, ali im beta-glukan u tome pomaže tako da se veže za receptor na vanjskoj membrani neutrofila i aktivira ga.Time im omogućuje da mogu prepoznati stanice raka kao strano tijelo, te ih napasti.Imunološki sustav reagira na uzimanja beta-glukana vrlo brzo, već nakon 2-3 dana.

  • pogodno za vegane
  • proizvod ne sadrži gluten, pšenicu, soju niti mlečne sastojke te je formulisan bez upotrebe veštačkih konzervansa, aroma ili boja

Upute za upotrebu : 1-3 tablete na dan uz obrok ili po preporuci liječnika. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti.

Neto količina : 60 tableta

 

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739