Biljna Ljekarne Kalendula

Biljna ljekarna Kalendula je specijalizirana prodavaonica medicinskih proizvoda osnovana 2010 godine. Već punih osam godina stručno osoblje Biljne ljekarne Kalendula promovira kako unaprijediti i očuvati zdravlje.

Nudimo izuzetno širok asortiman proizvoda; od visokokvalitetnih dodataka prehrani, biljnih čajeva (monodroge i čajne mješavine), krema i masti,prirodne i medicinske kozmetike,eteričnih i biljnih ulja,glinu za unutrašnju i vanjsku primjenu, prirodnih sokova, tinktura, medova i mednih proizvoda i prirodne i zdrave hrane.

Poštovani posjetitelji, na stranicama ste biljne ljekarne Kalendula gdje možete pronaći prirodne preparate i savjet za zaštitu vašeg zdravlja i ljepote te za unapređenje kvalitete življenja.

Usprkos čudima suvremene medicine ljudsko se zdravlje danas u cijelom svijetu sve više pogoršava. Bolesti oslabljenog organizma i kronična degenerativna stanja, koja su se prije sto godina rijetko pojavljivala, osim kod starijih i slabijih, danas su sve češća kod mladih te osobito kod ljudi zrelije životne dobi.

Kronična bol i umor, loša probava i nesanica, visok krvni tlak i masnoća te druge slične smetnje znatno narušavaju kvalitetu življenja. Suvremeni zapadni stil života proširio se preko cijelog čovječanstva gušeći tradicionalne životne navike koje su nekada održavale ljudsko tijelo u razmjerno zdravom stanju ravnoteže.

Preobilna i loša prehrana,sjedilački način života,stres i zagađeni okoliš uzrok su brojnih zdravstvenih tegoba.Stoga se promjena životnih navika (kretanje),pravilna prehrana i uvođenje dodataka prehrani pokazala nužnim i jedinim načinom kako bi smo očuvali zdravlje i otklonili zdravstvene tegobe.

  • Uvjeti kupovine
  • Izjava privatnosti
  • Pratite nas na društvenim mrežama
corp-icon-mail

Pronađite nas:
Dr.Ante Starčevića 2, 21220 Trogir

corp-icon-mail

PON – PET:  08:00 – 20:00
SUB:  08:00 – 13:00

corp-icon-mail

Za sva pitanja:
webshop@kalendula.com.hr

corp-icon-mail

Telefon / Fax
021/882-739

Related Projects