Sold out

MEDEX BIO GELEE ROYALE BABY

137.70 kn (s PDV)-om

Matična mliječ s prirodnim vitaminima B i C za djecu od 1 godine nadalje. 1 bočica sadrži 150 mg matične mliječi. Potiče prirodnu otpornost organizma.

Nema na zalihi

Opis

Opis

Svi njegovi sastojci su iz ekološke proizvodnje, jer sadrži ekološki dobivenu matičnu mliječ, prirodne vitamine skupine B i C u agavinom sirupu.

Agavin sirup odlikuje nizak glikemijski indeks (GI) i on postaje sve cjenjenija hrana.

Dodatnu kvalitetu proizvoda osiguravaju prirodni vitamini B i C i standardizirani sadržaj 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) u matičnoj mliječi.

  • 10 HDA je nezasićena masna kiselina koja se u prirodi ne nalazi nigdje drugdje osim u matičnoj mliječi i važno je mjerilo kvalitete matične mliječi.
  • Vitamini C i B6 imaju ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Riboflavin (vitamin B2) doprinosi održavanju zdravih sluznica.

Pažljivo odabrani sastojci čuvaju se u bocama koje omogućuju neposrednu upotrebu, točno doziranje te, za razliku od plastične ambalaže, čuvaju kvalitetu proizvoda.

Uputa za upotrebu:
Proizvod je namijenjen djeci od 1. godine života nadalje. Preporučena dnevna količina je sadržaj:

  • 1 bočica za djecu od 1 do 3 godine i
  • 2 bočice za djecu od 4 do 6 godina.

Djeca bi ju trebala konzumirati prije doručka samostalno ili razrijeđeno vodom. Preporučuje se konzumiranje najmanje 90 dana i nakon dvotjedne pauze ponovno korištenje.

Blago peckavi okus proizvoda i talog na dnu boce posljedica su prirodnih svojstava sastojaka.

Prije upotrebe protresti!

Upozorenje:
Osobama koje su alergične na matičnu mliječ ne preporučujemo upotrebu. Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti. Zbog prisutnosti prirodnih sastojaka moguća su manja odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda. Prehrambeni dodatak nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Važno je slijediti smjernice zdravog načina života. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu pri temperaturi do 25°C.

Matična mliječ
Matična mliječ ili gelée royale najdragocjenjeniji je dar pčelinje košnice. Proizvode ju mlade pčele dojilje, stare od 5 do 12 dana, te njome čitav život hrane pčelinju pčelu – maticu, koja se brine za opstanak vrste. Matica je genetski potpuno identična drugim pčelama, no zbog hranjenja isključivo matičnom mliječi gotovo je dvostruko veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i jedina je spolno razvijena u košnici. Smatra se najplodnijim bićem na planeti, jer dnevno izlegne i do 3000 jajašaca, čija ukupna težina premašuje njezinu vlastitu. U starom Egiptu matičnu mliječ koristili su faraoni koji su ju nazvali „hrana bogova“, a danas znamo da se njezina iznimnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se u prirodi ne pojavljuje nigdje drugdje. Sadržaj 10 HDA je važno mjerilo kvalitete matične mliječi, pa smo u Medexu njezinu  vrijednost u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Vitamini C i B6 imaju ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Riboflavin (vitamin B2) doprinosi održavanju zdravih sluznica.

Plaćanje & Dostava
Isporuka - Dostava
Isporučujemo proizvode samo na području Republike Hrvatske.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna za sve načine plaćanja.

Za plaćanje pouzećem : Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna
Za plaćanje općom uplatnicom: Ukoliko je narudžba ispod 300 kuna naplaćuje se dostava u iznosu od 30 kuna, odnosno 35 kuna za otoke
Pošiljka se isporučuje u periodu od 1-5 radnih dana ovisno o odabranim proizvodima.

Načini plaćanja
Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Općom uplatnicom
2. Pouzećem

Vaša pošiljka će biti isporučena kada dobijemo potvrdu o uplati na e-mail ili broj faksa 021 882 739
Odaberete li opciju plaćanja pouzećem pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.
Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail ili 021 882 739